25/1 Härliga tider!! Agir har startat 2 jaktprov, båda blev 3:e pris på vildsvin, men han kämpade väl! Och äntligen finns en meriterad hane i Sverige!

Och Taxen ”Nilsson” har startat, blir föreslagen en 1:a på sitt drevprov. Och grattis till Peter Harnesk och Brunnbyåsens Rom som tagit en 1:a 46 ep, och blev Värmlands näst bästa hund under hösten.

17/1  Två uppfödningar har varit på utställning, P. Syrena var på Älghundklubbens utställning i Orsa och fick VG, P. Lola Montez hann precis bli 9 månader och åkte till My Dog i Göteborg. CK och BIR, Grattis! Första valpen ur kullen med P. Baika l- Alana vom Brokeloher Moor har röntgats, Barbossa fick HD B, ED 0. De valparna har tuffat igång bra, skällt hägnat björn, skjutits fågel för, skäller älg och för både Syrena och Bootstrap Bill har det skjutits vildsvin!

31/12 Vi var på Stockholm Hundmässa och det gick ju bra! Både Agir och Taiga ställdes, han blev BIR, hon BIM och båda fick titeln Nordisk Vinnare 2019! 4 älgar har det blivit för Agir sen han kom till Sverige, han serverade vildsvin framför mig, skäller grävling och i träd. En riktig allround, och trevlig också!

Vi har valpplaner både för 2020 och 2021

21/10  Vilken start för Agir!! Smäller till med CK, BIR och vinner BIS på Älghundklubbens utställning i Tierp!  Veckan efter for vi iväg och röntgade honom, nervöst..  Vi har jagat älg här hemma och samma dag som det skjuts älg för honom efter bra ståndarbete, så får vi besked HD A !! Yes!!